Villa Baro skapar aktivitetsdestination

På Villa Baro ska du inte bara kunna vila upp dig och avnjuta god mat och dryck i en vacker miljö. Här ska du även kunna aktivera dig med det som passar dig bäst.

Ebba Adelswärd, platschef på Villa Baro berättar att de skapar n aktivitetsdestination. Redan idag kan du bo på hotellet och kombinera din vistelse med en rad olika aktiviteter som golf, yoga, padel, kajak och skytte. Men nu vill de erbjuda ännu fler alternativ till aktiviteter. Något som passar alla. Sen den 1 april i år har de startat upp ett nytt aktivitetsschema i samarbete med Jessica Petersson på jessiträning och massage.

Till aktiviteterna ovan adderas nu även cirkelträning, RMR (rörlighet, mage och rygg) och somamove. Tanken är att man ska kunna kombinera sitt yogapass med en härlig frukost i en vacker miljö. Eller sin eftermiddagsträning med en god middag på hotellet.

– Vi vill kunna erbjuda en kombination med träning, god mat och dryck. För att skapa balansen mellan energi och harmoni.

Eftermiddagspassen är cirkelträning. Morgonpassen är lugnare med yoga eller somamove, med fokus på att väcka kroppen. Tanken är att aktiviteterna på Villa Baro både ska passa våra lokala gäster och hotell- och konferensgästerna som besöker hotellet.

– Ni behöver inte bo på hotellet för att kunna delta på tränings- och yogapassen. Kom ensam eller ta med dig vänner och kollegor. Oavsett om du tränar själv eller i en grupp kan det vara trevligt att efter träningen samlas runt frukostbordet eller i bastun. Det blir en fin balans som ger mer harmoni i tillvaron.

För att läsa mer om vårt aktivitetsschema och för att boka ett pass gå in på villabaro.se.

Text: Frida Almqvist
Foto: Villa Baro